Der er dog satdig usikkerhed om det fremtidige ejerforhold

LØKKEN: ”Løkken set” – den store fotobog om Løkken og byens omegn – er populær blandt fastboende og turister. Her et år efter at den kom på gaden, er der solgt bøger for tæt ved 120.000 kr., og salget går fortsat godt.

Bogen er lavet af fotograf Nils Johannsen og journalist Kirsten Vestergaard, som begge har haft tilknytning til Løkken hele deres liv. ”Løkken set” er udgivet som et non-profitprojekt, hvor alle indtægter skal komme Løkken til gavn.

- Vores håb er, at pengene kan indgå i en meget tiltrængt renovering af den lille kunstpavillon ved siden af Haws, fortæller Nils Johannsen. Vi vil gerne bidrage til et aktivt kunstmiljø i byen, og når man kigger godt efter, er pavillonen faktisk en fin lille bygning.

Pavillonen ejes af Hjørring Kommune, som skal beslutte, om kommunen fortsat vil eje og vedligeholde bygningen eller eventuelt overdrage den til en forening i byen.

- Det er desværre ikke i det år, der er gået siden udgivelsen, lykkedes at få Hjørring Kommune til at tage stilling til, hvad der skal ske med bygningen, siger Kirsten Vestergaard.

- Gruppen ”Løkken hele året” har sammen med os forsøgt at få en pejling på, hvad kommunen vil med pavillonen, men foreløbig uden held. Vi afventer lidt endnu, for vi synes, det er et rigtig godt formål at renovere den fine pavillon, så den kan være et aktiv på den nye klitplads på vejen ned mod molen.

”Løkken set” er til salg i bl.a. SuperBrugsen og på turistbureauet. Under molefestivalen 13.- 15/9 udstiller Nils Johannsen nogle af bogens billeder i kunstpavillonen, hvor både bogen og billederne vil være til salg.

Bogen blev til med støtte fra Realdania, SE Nyfors Vækstfond, Løkkenplakaten v. Jørgen Ussing og Vagn Sørensen, Inger Bang Christensen og Vagn Bang Christensens Mindefond, Restaurant Løkken Badehotel, BlondeHuset, Bolcheriet, Topvine og Hotel Løkken Strand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...