Støtteforening glæder sig over god økonomisk lokal velvilje i opstarten

LØKKEN: Der er glæde og taknemlighed hos bestyrelsen i Støtteforeningen for Byens Legeplads, som står bag projektet ”Løkkens Maritime Legeplads”. Inden for kort tid er det lykkedes at indsamle mere end 215.000 kroner fra lokale virksomheder, og selv om der endnu er et stykke vej, før budgettet på to millioner kroner er nået, så er foreningens formand, Per Dam, fyldt med optimisme.

- Jeg synes virkelig, at vi er kommet godt fra land, og vi er super glade for den opbakning, vi alllerede har mødt fra mange lokale virksomheder. Vi håber, at det kan lykkes at skabe endnu mere tilslutning - vi har i øjeblikket en lang række ansøgninger ude, og vi vil naturligvis fortsætte arbejdet med at rejse den nødvendige kapital, siger Per Dam.

Et projekt for alle

Ifølge formanden kommer bidragene fra en meget bred vifte af virksomheder, og det er rigtig glædeligt, da det er med til at understrege, at projektet er for alle i byen.

- Vi har fået rigtigt mange positive tilkendegivelser fra virksomheder, som godt kan se perspektiverne i legepladsen, der uden tvivl bliver en gevinst ikke blot for skolens børn men i lige så høj grad for byens borgere og de gæster, der besøger Løkken, siger han.

Støtteforeningen har også allerede fået private bidrag ind, og det glæder foreningen, at der også er privatpersoner, der gerne vil støtte projektet, og om kort tid bliver det endnu lettere at støtte privat, da der kobles Mobile Pay på foreningens konto

- Vi er netop blevet godkendt af Indsamlingsnævnet, og det gør det muligt for os at koble Mobile Pay # 898097 på vores konto – og det er dermed markant lettere og hurtigere at støtte privat via få klik på telefonen. Vi håber, at det vil være med til at øge også den private tilslutning fra borgere her i den kommende tid, siger Per Dam.

Derudover har foreningen allerede sendt ansøgning afsted til Hjørring Kommune samt de første fonde, og også her er den lokale opbakning afgørende.

Vigtigt med sammenhold

- Jo stærkere vi står med lokal opbakning, jo lettere vil det være at få den nødvendige opbakning fra de større fonde, som vi nu søger. Det samme gælder i forhold til vores ansøgning til kommunen – også her er det vigtigt at vise, at der er er stor lokal opbakning, og derfor er det så glædeligt, at vi allerede er kommet godt fra land, og vi skal fortsætte den kurs, siger Per Dam.

Støtteforeningen forventer at indlede projektet til efteråret, hvor der bliver opført badehuse, der skal fungere dels som uderum til gruppearbejde i skoletiden og dels som oase for byens gæster og borgere, når de besøger den maritime legeplads.

Endvidere vil der blive etableret sektioner af de samme azorbébænke og marehalms-kasser, der kendes fra torvet samt et hyggeområde med borde og bænke med surferstemning. Planen er desuden at få etableret en siddepyramide, få malet en lang tal-slange på fliserne, der både kan bruges til leg samt i undervisningen samt at få malet banerne til boldspil i skolegården op. Om muligt kommer der også en lille scene med i første fase. Næste faser af projektet, som er planlagt til næste år, inkluderer etablering af legeplads med en sunket fiskekutter som omdrejningspunkt samt multibanen syd for skolegården.

- Jo hurtigere, vi kan få samlet midler ind, jo hurtigere kan vi iværksætte elementerne i projektet – og jo hurtigere kan vi få skabt et langt sjovere og mere spændende miljø til glæde for alle, så er der nogen, der overvejer at støtte, er ethvert bidrag velkommen, siger Per Dam.

De støtter projektet:

Følgende virksomheder har allerede givet tilsagn om støtte til projektet: SuperBrugsen Løkken, Sol og Strand Løkken, Feriepartner Løkken, Blondehuset, Fårup Sommerland, EDC Løkken, Richardt Thomsen Erhvervsbyg, Bolcheriet, Med24, byKalstrup, AL-Logistik, Villa Vendel, Meny Løkken, Westwind Løkken, VestEvent Group, Huset Havs, North Shore Surf, Hotel Løkken Strand, Schubert Byg, Løkken VVS og Ventilation, Løkken Bryghus, Seaside Løkken, Løkken Strand Camping, Event-Park Løkken – og dertil er der også kommet de første private bidrag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...