VRÅ: Alt for meget mad går til spilde, siger personerne bag Lykkeposen. Det vil vi gerne gøre noget ved – og gøre en forskel ved distribution af overskudsvarer til gavn for alle i Vrå, Løkken og Brønderslev området.

Vi har indgået aftale med Super Brugsen i Vrå, Meny og Aldi i Løkken - og Rema i Brønderslev.

Vi henter butikkernes overskudsvarer, som vi pakker i en pose, der kan hentes i vores åbningstid.

Det er mandag og onsdag fra kl. 19.30 – 20.00 samt fredag fra kl. 15.30 -16.00.

Varen er gratis. Dog skal du give 15 kr. pr. pose, som dækker udgifterne til at holde projektet i gang. Posens indhold vil variere fra gang til gang, da vi aldrig ved, hvad butikkerne har til os.

Vi har oprettet en Facebook gruppe ”Lykke Posen”, hvor vi lægger billede af dagens varer, som du kan bestille. Du er også meget velkommen til at besøge os i åbningstiden.

Vores projekt er non profit, og udelukkende baseret på frivillig arbejdskraft - og vi får ikke kommunalt støtte.

Vi vil gerne træde nye stier, og vi tror vi med vilje og gå-på-mod kan få det til at lykkes.

Vi vil gerne have sponsorater – men kun i form af ting, der kan puttes i poserne – ikke penge. Tingene som vi får doneret vil kunne ses i Strømgade 1. Så hvis du har et køleskab i overskud og på sigt måske en god aftale om finansiering af en bil, så kontakt os endelig på eller besøg os i butikken, siger de to initiativtagere.

Vrå har ry for at rumme mange frivillige – mange ildsjæle, og man må sige, at det her initiativ bekræfter det. Formålet er godt og indlysende, og man fornemmer virkelig engagement og entusiasme hos de to Lykkepose-initiativtagere, der allerede nu har fået god opbakning fra mange sponsorer.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...