Løkkens Maritime Legeplads har fået bevilget 25.000 kroner fra SuperBrugsens Jubilæumsfond

LØKKEN: Projektet Løkkens Maritime Legeplads har søgt SuperBrugsens Jubilæumsfond og fået bevilget 25.000 kr.

Beløbet blev overrakt af uddeler Mogens Knudsen i skolegården netop på det sted, hvor pladsen skal anlægges.

Projektet er tidligere blevet omtalt i Løkken Folkeblad. Det er en fortsættelse af det arbejde som en gruppe forældre indledte i 2006.

Nu er en ny forældregruppe er klar til at fortsætte arbejdet med en yderligere udvikling af udearealerne ved Løkken skole. Projektet forventes at løbe op i et par mio. kr. Det er klar til at starte i år og ventes færdigt i 2021.

Den nye støttegruppe består af formand Per Dam samt Mette Lauritzen, Steffen Rosing og Buster Munk.

- Vi vil gerne støtte projektet, da vi vurderer, at Løkkens Martime Legeplads både vil komme skoleeleverne til gode samt i høj grad også medvirke til at understøtte Løkkens udvikling som attraktivt bosted, understregede Mogens Knudsen ved overrækkelsen.

Ved Løkken Brugsforenings 100 års jubilæum blev der sidste år oprettet et jubilæumslegat på 100.000 kr. Formålet er at støtte projekter, initiativer eller lignende som vurderes at fremme udviklingen for Løkken og omegn.

Løkken Brugsforening har valgt at forsætte jubilæumslegatet i 2020, og har igen reserveret kr. 100.000 til gode lokale formål.

- Det er en rigtig god måde at påskønne de mange gode ideer og initiativer der sker i og omkring Løkken, udtaler uddeler Mogens Knudsen. Ansøgning og betingelser for udlodning kan afhentes i SuperBrugsen Løkken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...