Foredrag, udstillinger og masser af musik

LØKKEN: Løkken Kunstfestival fra den 19. - 21. april er en helt unik begivenhed i Løkken med ikke alene en lang række dygtige kunsterne, der udstiller i sognegården, gymnastiksalen, biblioteket og aulaen. Der bydes op et spændende foredragsprogram. Men også en mulighed for at finde roen og oplevelsen i en god og måske anderledes musikoplevelse. Alle 3 dage er der musik i aulaen med fri entre.

Musikken starter allerede i ferniseringen når Kultur Hus Løkkens formand Jonna Liv Jensen og borgmester Arne Boelt har budt velkommen. Programmet åbnes af Claus Hassing som er en meget dygtig musiker og forsanger bl.a. i det succesfulde band ”Bryan Adams tribute”. Claus Hassing er udstiller og byder på et par numre ved åbningen.

Allerede kl. 12 på åbningsdagen optræder Jesper Theis. Direkte fra Barecelona spiller han op til blues med sydstats, jazzede og country elementer sammen med den rutinerede underholder Olav Gudnason på kontrabas. Den eventuelle frokost man kan bestille på forhånd.

Lørdag den 20. april kl. 12 byder sognegården op til mediativ jazz og lækre melodier på guitar af konservatorie uddannet Jens Fisker bosiddende i Lønstrup. Der er ligeledes fri entre.

Herfra inviteres man til at gå tilbage til Kulturhus Løkken for at opleve østrigske guitarist Peter Christian Lemberg og spanske Lourdes Rubio i en klassisk guitar flamincokoncert, og det er lige til kaffetid.

Søndag bydes der på kort optakt forud for koncerten med de unge violinvirtuoser Villads og Valdemar og gueststar Taya. Derefter vil der være smuk koncert for øregangen i Løkken kirke kl. 14. Billetsalg i døren kr. 100 eller på www.billetten.dk

Musikprogrammet afsluttes søndag til frokost med Nordjysk Sørvis Jazz, der byder på svingende New Orleans Jazz. Alle dage mulighed for at nyde en kold fadøl, et glas vin eller et let måltid eller kaffebord i Kulturhus Løkken på Studievej.

Man kan se hele programmet på Kultur Hus Løkkens facebook- eller hejmmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...