VRÅ: - Vi har længe glædet os til at få besøg at det her berømte band med rødder i den Nordjyske tundra, siger Arne Larsen-Ledet.

Det sker fredag d. 26. oktober og de 6 musikalske gutter vil helt sikkert skabe stemning på det gamle kornloft.

Gruppen er en konstellation af musikere, som alle bærer glæden ved at spille den irske og skotske folkemusik - en musikgenre som er elsket verden over, og som vi i Danmark er kommet til at elske blandt andet på grund af De Gyldne Løver.

Vendsyssel er en egn fuld af gode folkemusikere, og McGuinness har helt fra begyndelsen været en solid blanding af garvede musikere med mange års optræden på bagen og unge talenter, som med stor entusiasme har kastet sig over den irske og skotske musiktradition.

McGuinness` traditionelle repertoire af irske og skotske sange er ydmygt behandlet og arrangeret i rytmiske og smukke opsætninger.

Sammen har de 6 musikere, med tydelige tråde til folk-rock og kombineret med kærligheden til den traditionelle folkemusik, fået skabt et musikalsk univers der gør, at det ikke kun er de, der lugter af lyngtørv - eller dem med halm i træskoene kan nyde folkemusikken.

McGuinness går på 19.30 - dørene åbnes en halv time før- og det koster kr. 230,- incl. lidt mad midt vejs. Billetter kan bestilles på 71173411

Det bliver så godt, at selv de "bette watter’" der måtte gennem sig i de gamle bjælkers dybe sprækker, vil synge med.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...