Stor aktivitet på byggepladserne kræver flere medarbejdere hos Vrå-virksomheden

VRÅ: Mens store dele af verden er lagt ned af Corona-krisen, er firmabilerne fra MF Byg i Vrå parkeret på flere og flere byggepladser, både i Vrå og rundt om i landsdelen. Nye arkitekttegnede lavenergihuse skyder op som paddehatte, og den store aktivitet kræver endnu flere medarbejdere.

- Vi har netop ansat tre nye medarbejdere, heraf to murere så vi nu har vores egen murerafdeling, og en tømrer-lærling, fortæller indehaver Michael Frederiksen.

Nye huse på Gartnervænget

Tre af de projekter, som MF Byg i øjeblikket arbejder med, er nye huse på den udstykning, som Michael Frederiksen selv investerede i på Gartnervænget i Vrå sidste år. På det store areal er udstykket 11 grunde, hvoraf mange har en enestående udsigt ud over grønne arealer og i klart vejr endda helt til det efterhånden verdensberømte Rubjerg Knude Fyr. Grundene varierer i størrelse fra 1200 til 2200 kvm til priser fra 295.000 kr. plus tilslutningsafgifter. En attraktiv pris der er omkring halvt så lav som tilsvarende byggegrunde i de større byer som Hjørring og Brønderslev.

Solgt halvdelen

- Vi har allerede solgt halvdelen af grundene, og vi mærker løbende stor interesse for at sikre sig en af de sidste grunde i et af byens mest attraktive villakvarterer. Ikke mindst kan vi mærke, at moderne børnefamilier efterspørger store huse på store grunde, forklarer Michael Frederiksen.

MF Byg opfører arkitekttegnede lavenergihuse i hele Nordjylland. Løsningerne er meget fleksible og indrettes efter kundernes ønsker og behov.

Udlejningsejendom

En af Michael Frederiksens medarbejdere er tvillingebroderen Anders, der igennem sit ejendomsfirma AF-Bolig er i gang med at opføre en spændende udlejningsejendom med seks lejligheder i tre etager i Strømgade. Ejendommen er en moderne beboelsesejendom med Vrås store, grønne anlæg Lunden som nærmeste nabo. Udenfor døren løber det grønne bånd gennem parken til Idrætscenter Vendsyssel og den nye skole og børnehus, som forventes færdigbygget i 2021. Desuden er der bare et par minutters gang til dagligvarer og offentlig transport. Tre af lejlighederne er da også allerede lejet ud.

- Hos MF byg tilbyder vi alt i nybyggeri af arkitekttegnede villaer, ombygninger, tilbygninger, alle tænkelige opgaver inden for tømrerfaget – både for private såvel som erhvervsdrivende og nu også udlejningsejendomme i flere etager, smiler Michael Frederiksen, der næste år kan fejre 10 år som selvstændig.

Skrevet af Niels Henriksen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...