I Uhrenholdts Gård glæder man sig meget til fredag d. 12. april, hvor Mikael K. kommer på det gamle kornloft.

VRÅ: Vi er glade for at kunne præsentere en lokal kunstner, der har noget på hjerte – både hvad angår musik og tekster, siger Arne Larsen-Ledet. Han har et godt blik for det skæve, sjove og underfundige, og er en moderne folkesanger, der mestrer det danske sprog. Og samtidig er han en god historiefortæller.

Siden albummet SANGE FRA NORD udkom, er der blevet arbejdet på nye sange i sangskriverværkstedet på Klondyke Ranch ved foden af Børglum Banke, og det er nu blevet tid til at lufte noget af det nye materiale sammen med det efterhånden store bagkatalog.

Den nordjyske trubadur og sangskriver har siden 2002 med sit band Klondyke udgivet 6 anmelderroste albums med dansksprogede sange:

Han har modtaget Danmarks Radios P4-pris, Bjørn Afzelius-prisen, Gelsted-Kirk-Scherfig prisen - samt en Danish Music Award-Folk 2012/13 som Årets Sangskriver.

Sten Kloppenborg, fra musikbladet GAFFA skriver i en anmeldelse:

“Der kvitteres med 5 stjerner til en af Danmarks absolut bedste og mest originale sangskrivere.”

Thomas Treo fra Ekstrabladet skrev:

“Mikael K bandt aftenen lystigt sammen i form af morsomme røverhistorier, og højdepunkter som

’I mit Nirvana’ og ’Anna fra Fristrup’ understregede, at nordjyden stadig har et sikkert greb om sin underfundige blanding af folkemusik, visekunst, countryrock og danskpop i overalls.”

- Vi tror der bliver rift om billetterne, siger Arne Larsen-Ledet.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...