Det fremgår af Løkken Folkeblad at Løkken.dk vil lave høringssvar til Hjørring Kommune

Det fremgår af Løkken Folkeblad at Løkken.dk vil lave høringssvar til Hjørring Kommune i forbindelse med høringsperioden for hotelprojektet ved Hotel Klitbakken.

Det fremgår, at der på et erhvervsnetværksmøde i Løkken.dk’s regi er besluttet, at der indsendes høringssvar imod den forøgede højde på hotelprojektet.

Det er en misforståelse. Løkken.dk kommer ikke til at indsende høringssvar. Der kommer heller ikke høringssvar med erhvervsnetværket som afsender.

Det er korrekt, at der på erhvervsnetværksmødet blev diskuteret om der skal indsendes høringssvar, og det blev afgjort, at den gruppe der har den holdning arbejder videre med det.

Høringssvaret kan naturligvis ikke afsendes med netværket som afsender. Man kan ikke lave en flertalsbeslutning på vegne af Løkken.dk’s medlemmer eller netværksmedlemmerne her.

De deltagere i erhvervsnetværket, der ønsker at lave en fælles indsigelse, er blevet bedt om at underskrive denne med deres egne navne.

Da flere medlemmer allerede har henvendt sig, er det utroligt vigtigt at vi får præciseret, at der er tale om en misforståelse.

Stefan Karlborg, bestyrelsesformand, Løkken.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...