Årets juleudstilling lavet i samarbejde med modeljernbaneklub

LØKKEN: Blondehuset Løkken er i år gået all in med en juleudstilling, der skaber minder om barndommens jul.

Et tofags vindue i den nye store butik på Søndergade 20 er pyntet med et julelandskab med elektrisk tog der kører til tiden – og det vil sige fra nu og helt til julen er slut.

- Først og fremmet er jeg selv helt vild med jul og alt hvad der hører til. Derfor vil vi gerne skabe en juleudstilling, som er noget helt specielt, og som kan samle hele familien, fortæller Blondehusets indehaver Helle Svendsen.

Hun tog kontakt til Modeljernbaneklubben Øland, som arbejder med at genskabe modeller af nu nedlagte jernbanestrækninger. Blandt andet banen Åbybro-Løkken.

- De påtog sig at lave en udstilling med masser af sjove detaljer, selv om det var med kort varsel. Anlægget vil løbende blive udbygget, siger Helle Svendsen.

Udstillingen er lavet af klubmedlemmer Rob, Søren Carlsen og Arne Poulsen.

- Vi gik med på spøgen, fordi udstillingen også kan være med til at skabe opmærksomhed om vores klub. Vi vil nemlig også gerne have flere medlemmer. Alle med interesse for de gamle jernbaner er velkomne, siger de.

Modeljernbaneklubben Øland blev stiftet i 2013. Klubben råder over et anlæg med 250 meter skinner og tilbehør fordelt på ca. 100 m2 + tilstødende lokaler.

Klubben bygger efter forbilledet Fjerritslev-Frederikshavn banen samt et stykke af Aabybro-Løkkenbanen. Den holder til i lokaler på Øland gamle skole i dag Øland Medborgerhus. Interesserede kan kontakte formanden tlf. 29 41 40 41.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...