Butikker i Løkken viser efterårets nyheder frem ved molefestivalen

LØKKEN: I forbindelse med den tre dage lange Løkken Molefestival fra 14.-16. september bliver der Modeshow på molen. Det løber af stabelen søndag den 16. september kl. 12.30 til 13.30. I tilfælde af dårligt vejr afholdes showet i det store festtelt ved Fiskernes Hus på Sdr. Strandvej.

- Vi havde en god oplevelse med modeshow på molen i 2015 dengang molen blev indviet, og nu håber vi, at det bliver en tradition til Molefestival, siger Blondehusets ejer Helle Svendsen, som er arrangør af showet.

Sammen med butikkerne Martens, Basic, Cool Kids, Seaside og Galleri Friis viser også Blondehuset efterårets og vinterens nyheder.

- Og på nuværende tidspunkt er alle efterårsvarerne på hylderne, så der er nok at byde på, siger Helle Svendsen.

- For vi vil nemlig gerne vise gæsterne, at her i Løkken har vi noget at byde på hele året og med gode åbningstider. Vores specialbutikker har åbent året rundt, om ikke hver dag, så nogle dage og specielt i weekenderne. Desuden kan Løkken byde på fire store dagligvarebutikker som er åbne syv dage om ugen også året rundt.

- Kort sagt ønsker vi at sætte en tyk streg under vores motto: "Løkken holder åbent når Danmark holder fri", tilføjer hun.

Modeshowet bliver med professionel musikledsagelse, og konferencier på showet bliver bolchefruen Mariam Touray.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...