Festival måtte aflyse om søndagen

LØKKEN: ”Vi er så kede af det og så ærgerlige: men vi bliver nødt til at aflyse søndagsprogrammet i festteltet. Vinden nærmer sig stormstyrke, og vi tør ikke have jer i teltet”.

Sådan lød meldingen på facebook søndag formiddag, og så sluttede Løkken Molefestival 2019 med sand og skumsprøjt fygende om ørene.

De gæster der var mødt op søndag måtte rykke tæt sammen og nyde kaffe og rundstykker i fiskernes Hus mellem fiskekasser og sække med tomme flasker, mens de frivillige og teltfirmaets folk fik ryddet festteltet.

For andet år i træk blev der afholdt Molefestival i Løkken. Formålet med molefestivalen er at skabe aktiviteter for både gæster og lokale lidt udenfor sæsonen. Det er også for at sætte fokus på det unikke område omkring molelejet. I 2019 blev det en molefestival med hele pakken.

Et brag af en forfest fredag aften med næsten 400 feststemte gæster til fiskebuffet fra Restaurant Løkken Badehotel. Underholdning af en oplagt Michael Hausted blev kl. 20 afløst af et sprudlende Shu-Bi or not Shu-Bi som satte gang i dansen. De underholdt indtil Helm Trio tog over og satte ”fut i gulvsandet” resten af aftenen.

Lørdag var der åbningsmarch med Brønderslev Harmoniorkester og hesteparade. På stranden leverede Frieser Nordgruppen to flotte shows syd for molen med et bølgende hav som unik baggrund.

Derefter fortsatte festivalen med lørdagens mange programpunkter som sluttede med endnu en fest. Denne gang med 300 gæster til helstegt pattegris fra Slagter Dyrby. Højdepunktet, som mange havde glædet sig til, var koncerten med Alberte Winding, som absolut heller ikke skuffede sine fans. Aftenen sluttede i højt humør med Jack Flash and the Comets som gav den gas med rock´n´roll til de danseglade.

Søndag oprandt med storm og så kom aflysningen af mange af dagens programpunkter, som ikke kunne gennemføres i det vejr. Og sådan er det med et vejrafhængigt arrangement.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...