LØKKEN: Musikaften med sanger og sangskriver Lars Jakobsen og hans Trio fra Lønstrup

Den 11. oktober 2018 kl. 19.30 kommer sanger og sangskriver Lars Jakobsen og hans Trio og giver koncert i Sognegården i Løkken.

Lars Jakobsen er kendt for at give en medrivende oplevelse i form af fortællinger og sange, der på en humoristisk måde både rører og giver stof til eftertanke.

Lars Jakobsen har spillet musik siden han var 15 år og han har i årenes løb været inde over næsten alle genre af musikkens verden, lige fra traditionel jazz, folkemusik, pop, rock og harmonikamusik. De sidste år har han sat turbo på at skrive egne sange og det har resulteret i flere placeringer på Dansktoppen, hvor bl.a. sangene "Ned med det hele" og "Den hæse hane" lå på listen i henholdsvis 15 uger og 6 uger. Herudover har Lars Jakobsen udgivet flere CD’er med egne sange. Teksterne er mundrette, underfundige og melodierne bakker teksterne godt op.

Musikeren er kendt for en god humor, så folk får et godt grin under koncerterne. "Jeg er også kendt for, at jeg tager emner op, som jeg brænder for. Det er f.eks. sange om parforhold, ægteskab, tro og tvivl, generationerne, vores forhold til dyr, alt sammen med den vinkel på, at vi alle sammen "jøler og pangler" rundt det bedste vi har lært, for at finde hoved og hale i det hele", siger Lars Jakobsen.

Et særligt tema er naturen og mennesket, især at bo ved kysten med de udfordringer det giver og havets trusler og glæder. Det bliver fortalt med lune historier og egne sange, fremført med musikalitet og humor.

Lars Jakobsen er som sagt musiker med hjemsted i Lønstrup. Han lader sig inspirere af det han ser på sin vej, Noget han undres over, noget han griner af, noget han synes er skønt eller forfærdeligt.

Det bliver en sjov aften i musikkens tegn siger Løkkens Aktive Kvinder, der står for arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...