Omkring 100 figurer har set dagens lys i sandet

LØKKEN: Sommerens sidste sandkonkurrence druknede i skybrud og tordenvejr, og der var naturligvis ingen børn på stranden i det vejr.

Men ellers har det været en forrygende sæson for sandkonkurrencer. Vejret har været lige fra bragende sommervejr til lidt skyet og blæst, og hver gang har der været børn der har udfoldet stor glæde og fantasirigdom med sandfigurer.

En sammentælling viser, at der på de fem onsdage har været i alt 194 børn som lavede tilsammen 101 figurer af sand og hvad de ellers kunne finde på stranden af materialer som tang, træ og muslingeskaller.

- I vore digitaliserede tidsalder er det jo fantastisk, at børn stadig er med på at lege i sandet. Det har foregået hvert år lige starten på turistforeningens sandkonkurrencer i 1932. Alle deltagere er med til at holde en sjov tradition i hævd, udtaler Løkken.dks formand Stefan Karlborg der sammen med bestyrelsen glæder sig over resultatet.

Løkken.dk takker byens isbutikker og Bolcheriet Løkken for sponsorering af præmier, ligesom de takker de fire sanddommere Bodil Dam, Birgitte Dybdal, Susanne Brix og Kirsten Olsen, der har taget dommertørnen på skift.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...