VRÅ: Netto åbner fremtidens discountbutik på Nygade 5 med et helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider.

- For danskerne efterspørger både det sunde og det nemme, skriver Netto i en pressemeddelelse.

Det bliver således en anderledes Netto, som borgerne i Vrå kan møde, når de fra torsdag d. 14. marts, går på indkøb i deres Netto på Nygade 5 i Vrå.

Det nye butikskoncept skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Simon Thordal Voss. Simon er 29 år og har været ansat i Netto i 11 år. Han startede sin karriere i Netto i 2007 som kasseassistent hvorefter han begyndte på elevuddannelse. Efter end uddannelse blev Simon salgsleder hvorefter han fortsatte udviklingen og tog Nettos leder trainee-forløb hurtig efterfulgt at butikschef trainee-forløbet som han færdiggjorte i 2018. I dag står Simon som butikschef skal åbne den nye Netto i Vrå.

Simon glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

- Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod.

Nettos nye butik i Vrå er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept. I 2019 investerer butikskæden en milliard kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...