LØKKEN: Den danske surf-elite er blevet hædret ved de første danske ”Danish Surf Awards” nogensinde, og North Shore Surf i Løkken var med på vinderlisten.

Awarden blev afviklet i Klitmøller i Thy under Cold hawaii Film Festival. Priserne er spredt over hele landet.

Årets Culture Award uddeles til en person, der har gjort en særlig indsats for surf-miljøet i Danmark - bag scenen. Vinderen her blev Kasper og Jonas Brix fra North Shore Surf i Løkken, der står bag at udvikle Løkken som et af fremtidens danske surfspots.

De to brødre er naturligvis glade og stolte over hæderen.

- Vi var oppe mod stærke kandidater både i det indendørs og udendørs miljø. Vi tror valget af North Shore Surf skyldes en blanding af mange ting. Vi har fået stablet et surfermiljø på benene, og det har været med stor lokal opbakning.

- Blandt andre har vi et hold surfere fra Løkken skole. Desuden har vi mange efterskoler, højskoler og private arrangementer. Alle sætter pris på stemningen og atmosfæren. Det gælder også i vores strandcafe med plads til at nyde havluften og en forfriskning.

North Shore Surf tilbyder kurser i surfing og standup paddling, og kursisterne har mulighed for at benytte både sauna og vildmarksbade.

Sidste år fik North Shore Surf, i samarbejde med Hotel Løkken Strand genåbnet det gamle Peter Baadsmand. Nu under navnet ”Huset Havs” med butik med surferudstyr og en restaurant.

- Ideen bag huset ligger i, at Vesterhavet er fundamentet som skaber rammerne for vore virksomheder. Havs skal være et helårshus for alle aldersgrupper.

En anerkendelse i dansk surfermiljø betyder meget for arbejdet fremover. Hjørring Kommune står overfor næste etape af renoveringen af Løkken Moleleje.

- Her er det vigtigt for os og Løkken, at der bliver skabt nogle gode faciliteter til at understøtte surfermiljøet. Det har vi stærkt brug for, understreger Jonas og Kasper Brix.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...