Få en forsmag på, hvad du kan opleve på Vendsyssel Teater i den kommende sæson, når sæsonåbningen kickstartes på fredag 14. august kl. 16.30

KOMMUNEN: Efter en lang nedlukningsperiode vender livet endelig tilbage i kulisserne på Vendsyssel Teater. I

sidste uge var det komiker Nikolaj Stokholm, der satte lattermusklerne i bevægelse, da teatrets store sal for første gang blev taget i brug efter forårets mange corona-aflysninger og sommerferie lukning.

Derfor glæder teatret sig nu mere end nogensinde til at slå dørene helt op for publikum igen og byde indenfor til en sæson sprængfyldt med teater, oplevelser og meget mere. Alle interesserede er velkomne, når sæson 20/21 skydes i gang nu på fredag.

- Sæsonen, der gik, har jo, som bemærket, været præget af udfordringer på flere kanter. Med sæson 20/21 lige rundt om hjørnet, ser vi fremad mod lysere tider, og vi glæder os til en fuld sæson med ti gæstespil på programmet og hele fem nye egenproduktioner; to nyskrevne stykker, en ungdomsforestilling, to klassikere samt en gammel kending med en genopsætning af børneforestillingen Havfruen fra Hirtshals. Der er altså lidt til enhver – både hvad angår smag og alder. På trods af at coronaen har sat sine spor, satser, håber og tror vi på, at vi kan gennemføre hele sæsonen. Det kan vi selvfølgelig kun med vores trofaste publikums opbakning, siger teaterdirektør, Lars Sennels, der glæder sig over, at så mange publikummer allerede har vist stor interesse for det, den kommende sæson byder på.

- Vi ser frem til at slå dørene op og se publikum indtage teaterhuset igen, selvom det selvfølgelig ikke bliver helt som vanligt at vende tilbage i teatret. Vi må i det hele taget følge alle restriktionerne, og det betyder blandt andet at vi kun sælger hvert andet sæde, fortsætter Lars Sennels.

Skuespiller Linnea Voss, som spillede Nille i Jeppe på Bjerget i forrige sæson samt teatrets eventkoordinator Pia Mourier styrer åbningsshowet, og garanterer for en munter, hyggelig og oplysende eftermiddag efterfulgt af lidt godt til ganen og kolde øl, naturligvis.

Arrangementet er gratis og finder sted fra klokken 16.30 til klokken 18.00.

Dørene åbnes kl. 16.00.

Teatret følger fortsat alle myndighedernes anvisninger i forhold til corona, og styrer derfor publikumsantallet ved dørene til salen, så det er først-til-mølle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...