Bagedyst: Emil fra Løkken og Caroline fra Hedehusene blev kærester under optagelserne

Det fortælles gang på gang, at deltagerne i den populære DR-serie ”Den store bagedyst” ikke blot er konkurrenter, men også ofte bliver venner under optagelserne.

Det blev kraftigt understreget i lørdags, da Emil Ussing fra Løkken fik et kæmpe smækkys på munden af konkurrenten Caroline Rigelsen efter at være blevet rost af dommerne for sine bageevner.

At de to er blevet kærester under optagelserne, bekræftes af DR.

De mødte hinanden første gang til et infomøde forud for optagelserne til programmet, som de begge var blevet udvalgt til at skulle være med i.

- Jeg syntes, Caroline virkede lidt irriterende set udefra. Jeg havde nok nogle fordomme om hende, fordi hun var fra København, og jeg selv er fra Løkken. Men så sad vi ved siden af hinanden og snakkede lidt, siger Emil Ussing ifølge en pressemeddelelse fra DR.

Kort efter infomødet skulle de på en chokoladefestival i København, og det var her, de begyndte at få øjnene op for, at den anden ikke var så håbløs som ved første øjekast.

Kort efter ramte coronastormen hele verden, og de to bageglade unge holdt kontakten ved lige over de sociale medier, mens optagelserne til programmet blev udskudt gang på gang.

De to besluttede sig for at kalde sig kærester, da de var i gang med optagelserne til sæsonens andet program, som netop har været vist.

- Jeg skulle lige finde ud af, hvad jeg tænkte om det her med, at folk jo ville komme så tæt på vores forhold. Under normale omstændigheder er det jo noget, man har for sig selv, og nu kunne der pludselig være en million seere til at overvære et kys, siger Emil Ussing, der i dag bor i Aarhus, hvor han læser på arkitektskolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...