Mellma Bar & Cafe er åbnet i det gamle mejeri i Løkken, og her kan du blandt andet få en ’mellma’, et godt glas og høre livemusik

LØKKEN: Nu er der atter åbent i Mejeriet på Torvet i Løkken med den ændring, at nu hedder det ”Mellma Bar & Cafe”. Gæsterne kan sidde udenfor under de nye hvide parasoller, eller gå indenfor i en fuldstændigt ændret indretning. Blandt andet er der et loungeområde på 1. sal.

Allerede på lørdag, hvor der normalt skulle have været Løkken koncert, byder Mellma Bar & Cafe på et musikprogram hele dagen.

Mejeriet på Torvet i Løkken blev i vinter købt af Tommy Jensen, Brian Hansen og Christian Hem. Siden er Joakim Brader kommet til som medinvestor, og det bliver ham, der kommer til at stå for den daglige drift.

Den gamle mejeribygning fra 1923 er totalt renoveret både indvendigt og udvendigt og den står nu opdateret og opfylder alle krav til moderne restaurationsdrift.

- Vi har desuden lagt vægt på, at det hele er foregået bæredygtigt. I indretningen er der benyttet genbrugsmaterialer, som skal være med til at skabe en god atmosfære, påpeger Christian Hem.

Navnet Mellma Bar & Cafe leder hen til det gammeldags ord ”mellemmad”.

- Vi vil nemlig blandt andet servere smørrebrød foruden andre café retter. Der er også et meget stort udvalg af gode og spændende drikkevarer, lige fra en almindelig øl til en ni liters flaske rosévin.

Der er ansat en udlært kok og bager og en smørrebrødsjomfru foruden et antal ungarbejdere til at servicere gæsterne.

Det er planen, at Mellma Bar & Cafe bliver åbent hele året.

- Sommerkonceptet lyder på åbent hver dag for turister og lokale, mens der om vinteren er reduceret åbningstid. Vi vil skabe nogle musikarrangementer af forskellige slags, forklarer Christian Hem.

Tøjbutikken By Martine har fortsat til huse i det nuværende lokale på Mejeriet, og lejligheden på 1. sal bliver omdannet til personalefaciliteter og lager.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...