Cafeen får nu også et asiatisk islæt

LØKKEN: Der kommer nyt værtsskab i Løkken Snackbar & Café, Nørregade 18. Kirsten og Allan Andersen, der har drevet cafeen cafe i 38 år, har valgt at overlade roret til restauratør Le My Kieu fra Hjørring.

Hun driver i forvejen Steff’s Cafeteria ved Hirtshals Transportcenter og Løkken Snackbar & Cafe bliver nu hendes anden virksomhed.

- Efter de mange år i Nørregade var det vigtig for os, at finde en værdig afløser til cafeen.

- Le My Kieu er velrenommeret i brancen, og hun var klar nu, så vi valgte, at så er det også nu for os, fortæller Kirsten og Allan Andersen.

Som navnet antyder, er Le My Kieu af asiatisk oprindelse, og da der ikke er et tilbud om asiatisk mad i Løkken, vil menukortet komme til at rumme et udvalg af kinesisk mad sammen med de kendte retter som er på kortet i forvejen.

Den nye ejer lægger vægt på, at både Kirsten og Allan Andersen stadig vil være tilknyttet cafeen. Kirsten Andersen er foreløbig ansat for sommeren.

- Kirsten er kendt med det hele, så det er en stor hjælp til at komme godt fra start, og får lavet en glidende overgang. Derfor er jeg meget glad for at hun har sagt ja til at fortsætte, siger Le My Kieu.

Den nye vært har købt alt inventar og lejet lokalet, og familien Andersen bor fortsat i boligen over cafeen. Planen var at overtagelsen skulle ske 1. april, men på grund af de aktuelle omstændigheder er overtagelsestidspunktet udsat.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...