LØKKEN: Sidste år uddelte Feriepartner Danmark knapt 1 million kroner til lokale projekter, aktiviteter og initiativer over hele landet.

Feriepartner Løkken, som er et af 27 feriehusbureauer under Feriepartner Danmark, uddelte næsten 60.000 kroner sidste år til lokale foreninger i Løkken.

- Sidste år støttede vi molefestivalen, og vi sponsorerede T-shirts til Løkken.dk´s sandkonkurrence, der drives af ildsjæle som virkelig fortjener støtte. Desuden ydede vi støtte til Løkken Litteratur og Kulturhistoriske Forening til afholdelse af Palle Rosenkrantz Festival i Løkken, fortæller udlejningschef Julia Spisss fra Feriepartner Løkken.

Igen i år gentages uddelingen – men det er ikke ligefrem, fordi det vælter ind med lokale ansøgninger:

– Det er selvfølgelig fantastisk, hvis alle projekter har så mange penge, at de ikke behøver ansøge – men det lyder alligevel underligt, siger hun.

Hun opfordrer derfor lokale foreninger til at søge om midler fra puljen. Ansøgningsfristen var oprindeligt den 1. februar.

- Vi har dog valgt at udvide ansøgningsfristen til den 25. februar 2019 og håber, at der kommer mange lokale ansøgninger, slutter Julia Spiess.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...