Det gastronomiske Rejsehold gæstede Restaurant Løkken Badehotel

LØKKEN: Restaurant Løkken Badehotel har haft besøg af Det Gastronomiske Rejsehold bestående af kok Nicolas Min Jørgensen og kommunikationskonsulent Simon Urup. Holdet er en håndsrækning til danske spisesteder, der ønsker inspiration og vejledning til at udvikle og løfte spiseoplevelsen.

- Vi fik tilbudt et to dages besøg af Det Gastronomiske Rejsehold, og det sagde vi ja tak til, fortæller restauratør Michael Larsen der driver den kendte restaurant i Løkken.

- Restaurant Løkken Badehotel har gode madtraditioner, og vi er stolte af det, vi altid har lavet. Derfor bliver der heller ikke grundlæggende ændringer i vores koncept.

- Rejseholdet har givet os inspiration til at fokusere og raffinere på vore bedste retter og måske luge noget andet fra, forklarer han.

Simon Urup forklarer, at det handler om at bakke op om det enkelte spisested med faglig sparring og inspiration til udvikling i alt fra menukort og arbejdsgange til indretningsråd og markedsføring.

- Vores projekt fokuserer på højere kvalitet i spiseoplevelsen og deraf mulighed for bedre priser og/eller øget salg. Desuden lægger vi vægt på afsætning af flere lokale fødevarer til lokale spisesteder. Det skaber mere autentiske oplevelser, små lokale producenter får øget afsætning, og turisterne tager hjem som ambassadører for danske fødevarer, siger han.

Simon Urup rådgiver også om de sociale medier.

- På Restaurant Løkken Badehotel er man godt i gang, og så kan jeg bidrage med et par ekstra tip. Det gælder om at præsentere det allerbedste og optimere teknikkerne, siger han.

Rejseholdets kok Nicolas Min Jørgensen står i køkkenet sammen med køkkenchef Heine Skjoldager og fremtryller kendte retter med nye strejf.

- Alle har deres egne favoritter som de er gode til, og så ser vi, om de kan blive endnu bedre.

- På et badehotel skal det være afslappet, og gæsterne må gerne sidde med sand i håret, men derfor må maden jo gerne smage godt, understreger Nicolas Min Jørgensen

Rejseholdet drives af Food Organisation of Denmark og består af en række danske topkokke og en gruppe kommunikations-og projektfaglige med indgående kendskab til restaurations- og fødevarebranchen.

Det Gastronomiske Rejsehold handler om at løfte spiseoplevelsen hos lokale spisesteder. Projektet løber fra 2019 - 2022. Målet er at gennemføre: Mindst 40 forløb årligt med spisesteder i hele landet og forløb med i alt 25 oplevelsesdestinationer i hele landet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...