Guiden for 2020 er klar til årets første ferie

LØKKEN: Her til årets første ferie er Løkken.dk klar med den nye Løkken Guide 2020. Guiden er i år udkommet i 50.000 eksemplarer mod 45.000 sidste år.

- Det har vi glædet os særdeles meget til i år. Vi har manglet guiden hen over efteråret. Hele 2019 lageret udgik allerede i slutning af august fortæller kontorchef Amalie Andersen fra Løkken Turistbureau.

Hun fortsætter: - Dette tegner jo et billede af, at der stadig er et behov for det trykte materiale, så det er vigtigt at Løkken.dk sammen med de erhvervsdrivende stadig står sammen om dette produkt.

- Derfor er det også meget glædeligt, at dette års Løkken Guide har fået den største opbakning fra de erhvervsdrivende hidtil. Opbakningen gør det muligt for løkken.dk at gøre sig endnu flere tanker omkring større og nye markedsføringsindsatser af Løkken som feriemål - lokalt lige så vel som internationalt, fastslår Amalie Andersen.

Løkken Guiden 2020 er, i lighed med tidligere år, udgivet i samarbejde med Nordjyske Medier som har stået for salg af annoncer, og den er på 75 sider.

Guiden er omdelt langs motorvejene i Danmark, og 10.000 stk. er blevet husstandsomdelt i Kristianssand i Norge.

Guiden kan bestilles hos distributionsselskabet Feriedanmark eller de kan afhentes stykvis eller bundt på Løkken Turistbureau, Jyllandsgade 15.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...