Folderen indeholder informationer om Løkken, som en tilflytter kunne ønske sig ved bosætning i en ny by.

LØKKEN: Det er med stor stolthed, at gruppen ”Løkken hele året” kan annoncere en velkomstfolder rettet til alle nye borgere, som vælger at få fast adresse i Løkken.

- Vi er et lille udvalg nedsat af bosætningsgruppen: ”Løkken hele året”, som frivilligt har påtaget os opgaven at lave folderen.

- Vi har det sidste års tid brugt meget tid på at lave indholdet, skaffe sponsorater samt at udarbejde det grafiske sammen med grafikeren Lars Stobberup, fortæller Helle Elisabeth Nielsen og Niels Anton Rasmussen på gruppens vegne.

- Nu glæder vi os blot til, at folderen kommer ud til tilflytterne og andre interesserede, tilføjer de.

Folderen er lavet både i den fysiske form og online. Derved tilgodeses alle, hvad enten man er til det ene eller det andet.

Folderen er på 28 sider og indeholder informationer om Løkken, som en tilflytter kunne ønske sig ved bosætning i en ny by. Den skal ses som et værktøj og hermed hjælpe tilflyttere til hurtigst muligt at blive en del af fællesskabet og ligeledes fremme lysten til at blive boende i vores dejlige by.

- Derfor er den også skrevet på en varm og nærværende måde, for det er så vigtigt, at vi i Løkken husker at byde tilflyttere indenfor i varmen, altså i fællesskabet, understreger de to.

EDC og RealMæglerne i Løkken vil begge have den fysiske folder liggende og videregive den til tilflyttere. Folderen vil også være at finde online på bosætningssiden: ”www.Løkkenheleåret.dk” engang her i juli måned.

- Til september starter vi op igen i ”TILFLYTTER/LOKAL CAFEEN”. Her håber vi at møde alle tilflyttere, også dem som evt. har fået fast adresse i Løkken udenom ejendomsmægler.

Til sidst en tak til Connie Krogh, Hanne Ankersen, Dorte Kollerup som har bidraget med deres hjælp til folderen. Ligeledes en stor tak til de mange sponsorer, der har støttet op omkring folderen. De har bidraget til, at vi sammen i Løkken by, på en bedre måde, kan byde alle tilflyttere velkommen, slutter meddelelsen fra Helle Elisabeth Nielsen og Niels Anton Rasmussen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...