LØKKEN: I løbet af vinterpausen er der sket flere nyskabelser på Restaurant Løkken Badehotel på Torvet i Løkken.

Kok Heine Skjoldager, som også tidligere har været ansat i restaurantens køkken, er vendt tilbage og er blevet ansat som køkkenchef med virkning fra 1. februar.

Fra samme dato er tjener Mathias Sørensen udnævnt til restaurantchef. Han kunne sidste år fejre 10 års jubilæum som tjener i restauranten.

- I restauranten har vi flyttet lidt rundt i bar-området og fået etableret et stort udvalg af lækre øl på fad - helt op til 14 forskellige slags, fortæller restauratør Michael Larsen, der driver restauranten.

- Efter stor efterspørgsel har vi fået fremstillet en årskalender med menukort og en oversigt over både de faste og de enkeltstående arrangementer der afholdes i løbet af året, tilføjer han.

Der arbejdes desuden hårdt på at indrette det nye selskabslokale ”Pejsestuen” som skal står klar snart. Det betyder, at restauranten kan tilbyde plads til selskaber på op til 70-80 personer i et særskilt lokale, og interesserede kan allerede nu booke Pejsestuen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...