8 modeller viser kvinder forskellighed

LØKKEN: Otte skønne kvinder repræsenterer kvinders forskellighed på smukkeste vis i lingeributikken Blonde Husets nye julemagasin.

- Og de er ikke professionelle modeller, men glade frivillige kvinder, som bakker op om at der skal være lingeri til alle kurver, fastslår indehaver Helle Svendsen.

Motiverne til Julemagasinet er optaget på den gamle romantiske Lykkesholmgaard fra 1860. Den ligger midt mellem Løkken og Lønstrup og tæt på Vesterhavet og er indrettet til Bed And Breakfast og selskabslokale.

- Gårdens ejer og værtinde Ann Bouisset har julepyntet hele gården for os, så vi igen kan glæde os over fantastiske omgivelser til optagelserne, fortæller Helle Svendsen.

- Vi er blevet spurgt om, hvorfor vi laver magasin år efter år.

Svaret er enkelt: Vi kan simpelthen ikke lade være. Det er en kæmpe inspiration at arbejde med mennesker, vi har mødt på vores vej og som frivilligt og med glæde støtter op om vores hjertesag ” Blonde Huset – til kvinder som dig og mig”

Blonde Husets Julemagasin ligger klar i butikken på Søndergade 15. Det kan også ses på butikkens hjemmeside og face book.

Foto og Layout: Bøjstrup Reklamefoto.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...