LØKKEN: ”Hvilken natur spurgte drengen? Den bag tæppet? Ja, den største rigdom vil være at få den at se. Og så friheden til bare at lege i det grønne græs og kigge op i det blå - på skyerne som passerer forbi. Ja, jeg ønsker mig bare det, naturligvis.”

- Naturen har brug for vores opmærksomhed og nærvær. Vi har ikke længere råd til at leve på bekostning af naturen, vi må smide vores ego over styr for at sikre en bæredygtig levevis, så vores børn forhåbentlig kan få en tålelig fremtid.

Således inviterer kunstner Lise Vestergaard til nyt kunstværk i Løkken by.

En kunstevent der er planlagt til at tage plads fra 3. september.

- Kunstværket opføres på den private gavl Nørregade 10 i Løkken by. I over et årti har den trængt til en opgradering og den ligger på en markant plads med indgang til byen, lyder det fra Kulturhus Løkkens formand Jonna Liv Jensen.

Der er Slots og Kulturstyrelsens pulje til kunstneriske sommeraktiviteter der blev ansøgt om projektet.

- Desuden er sponsorerne med24.dk, Jackie Retail, Kulturhus Løkken, jonnaliv.dk samt Hjørring stilladsudlejning A/S der støtter op om projektet.

Lise Vestergaard er multikunstneren med noget på hjerte og har tidligere lavet talrige offentlige events bla sidste års offentlige kunstværk Løkken by-mur ” Blownaway”, foredrag for Athenas og elsker at kommunikere med interesserede og nysgerrige forbipasserende – og er i øvrigt født og opvokset i Hjørring.

Hun er nu bosiddende i København med mand og datter og arbejder sideløbende på mange nye spændende projekter med naturen og miljøet i fokus.

Lise Vestergaard minder om, at der er klima folkemøde i dagene 3-5 september. I de samme dage kommer penslen til at rulle med grønt fokus i Løkken og en venlig reminder om, hvordan vi i fællesskab skal passe på vores klode.

- Kom og kik med og få dig en snak, og se tilblivelsen af det nye værk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...