KOMMUNEN: I sidste uge blev det langt om længe tid til at afholde generalforsamling i Venstres kommuneforening.

Traditionen tro blev det afviklet på Tannishus i Tversted, hvor fungerende og nu nyvalgte formand, Carsten Birk Jacobsen udover de mere formelle emner også havde inviteret tidligere skatteminister, Venstres Karsten Lauritzen samt byrådsgruppens gruppeformand, Henrik Jørgensen, til at komme med politiske oplæg.

Carsten Birk Jacobsen tog over da foreningens mangeårige formand, Ove Jacobsen døde i sommer.

Udover et enstemmigt genvalg af Karsten Laurtizen som Hjørringkredsens folketingskandidat, blev der samtidig besluttet formalia for valget af partiets borgmesterkandidat til kommunalvalget i Hjørring Kommune i 2021.

- Jeg er kun glad for, at der er mere end én, der allerede nu har givet udtryk for, de mener, de har det der skal til for at stå i spidsen for de øvrige kandidater frem mod kommunalvalget.

- Der er stadig plads til at øvrige kandidater kan melde sig til posten, og uanset hvem vi i Venstre ender med at vælge, er jeg sikker på, at vedkommende sammen med resten af Venstres mange kandidater og frivillige er klar til kamp til kommunalvalget i 2021, understreger Carsten Birk Jacobsen.

Valget af Venstres borgmesterkandidat besluttes på opstillingsmødet mandag 14. september, hvor alle medlemmer af Venstre i Hjørring Kommune har stemmeret og dermed indflydelse på hvilken retning Hjørring Kommune skal føres mod fremadrettet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...