Gert Svanborg har været aktivt engageret i foreningen Danske Ølentusiaster i mere end 15 år.

LØKKEN: Kulturhus Løkken inviterer til efterårs sæsonens 3. arrangement den 1. november kl. 19.30 i Løkken skoles aula, indgang Studievej 10 Løkken.

Kulturhus Løkken meddeler at der kun er afsat et begrænset antal pladser til denne eksklusive og specielle event indenfor ølsmagning. Det er ikke muligt at købe billet på dagen.

Gert Svanborg har været aktivt engageret i foreningen Danske Ølentusiaster i mere end 15 år. Han har været Regionsformand og Regionsredaktør for Danske Ølentusiaster i Nordjylland. Han har de seneste 3 år ført krydstogtsgæster, der kommer til Aalborg, rundt på Beerlovers Walk for at de kan opleve Nordjyllands hyggelige hovedstad på en hyggelig og alternativ måde.

For nyligt lavede Gert en ølsmagning på kulturformidlerstudiets årlige træf for nuværende og tidligere studerende.

Her fik han følgende skudsmål fra en af deltagerne: ”Gert er den største øl-nørd jeg har mødt. Han er meget autentisk, har en god humor og har altid en god fortælling eller anekdote i ærmet. Og så kan man tydeligt mærke, at han virkelig holder af at dele ud af sin øl-passion - det er virkeligt fedt og inspirerende at opleve.”

Gert arbejder lige nu på at sammensætte et godt program for smagningen hos Løkken Kulturhus. Intet er helt sikkert endnu, men han forventer at have noget rigtigt lækkert med fra Amager Bryghus og Ebeltoft Gårdbryggeri som blev henholdsvis nummer 1 og 2 sidst Danske Ølentusiaster kårede Årets Bryggeri.

- De andre 4-5 fantastiske øl kommer der forventeligt styr på meget snart, udtaler den altid entusiastiske oplægsholder, og tilføjer at man venligst bør sørge for sikker hjemtransport.

Billetter på www.billetten.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...