LØKKEN: Omsætningen på butiksvarer i SuperBrugsen Løkken blev i 2018 på 91,3 mio. kr.

Det var en stigning på 6,7 mio. kr. i forhold til 2017.

- Jeg sagde på sidste års generalforsamling, ”kan vi blive ved med at forøge omsætningen?” - Ja det kunne vi også i 2018. Vi havde en god rigtig god sommer, der var mange gæster, som lagde deres handel i SuperBrugsen, som havde en vækst på 8 procent på butiksvarer. Det er et flot og tilfredsstillende resultat, indledte formanden for Løkken Brugsforening Erik Jensen sin beretning på foreningens generalforsamling.

Erik Jensen kunne også glæde sig over, at byde velkommen til over 400 medlemmer, der var mødt op i Løkken Idrætscenter til generalforsamlingen.

- Juli måned, som er den største måned i omsætning var på 22,3 mio. kr. så der blev lagt 1 mio. på i forhold til 2017. Vi var igen kædens største SuperBrugs i juli måned. Der er 250 SuperBrugser i Danmark, og der var 2,5 mio. ned til nr. 2 i omsætning.

Omsætningsvæksten fordeler sig over alle afdelinger, så ikke overraskende havde formanden ros til medarbejderne.

- Medarbejdertrivslen i SuperBrugsen er i top, og det er noget vi i bestyrelsen lægger meget vægt på, fastslog Erik Jensen.

Det nye bageri åbnede til pinsen, og formanden konstaterede, at det var en rigtig beslutning der blev taget.

- Der blev startet med fire faglærte bagere, og der blev hurtigt ansat yderligere en bager. I sommers bagte vi 4500 rundstykker om dagen. Vi er begyndt at levere brød til butikkerne i Pandrup og Blokhus og derfor bliver det endnu flere der skal bages til sommer.

Med de mange gode resultater tilsammen blev SuperBrugsen Løkken kåret til Årets Superbrugs 2018 ud af 240 superbrugser i Danmark.

- Så vi fik en stor pokal og 25.000 kr. til en personalefest, sagde formanden med stolthed og roste igen personalet.

Fremover bliver der nu mulighed for at man selv kan scanne sine varer i SuperBrugsen Løkken, når man har Coop appen på sin mobiltelefon. Desuden er der installeret en gasautomat, så der kan købes gas døgnet rundt, og der er ind- og udlevering af GLS pakker.

Regnskabet blev gennemgået af uddeler Mogens Knudsen.

Ved valg til bestyrelsen ønskede Kaj Larsen at træde ud efter 32 år. Ind kom den tidligere suppleant Kjeld Ørum og ny suppleant blev Torsten Ussing.

Inden generalforsamlingen var der spisning med mad fra SuperBrugsens egen slagter afdeling. Der var hjælp af GVL Løkken med serveringen og afrydning.

I pausen blev der serveret kaffe og lagkage hvor Vrensted og Omegns Rideklub, Løkken Golfklub og GVL hjalp til. Til sidst leverede Preben Elkjær et veloplagt show, som er omtalt andet tidligere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...