Travle dage for rideklubben VROR

VRENSTED/LØKKEN: Edderkopper og andet kravl har lige nu trange kår i Vrensted og Omegns Rideklub på Feddet ved Løkken. Klubben har holdt den helt store oprydnings- og vedligeholdelsesdag. Næsten 30 voksne og børn var mødt op til nogle hyggelige og arbejdsomme timer.

Dagen startede med morgenkaffe med brød sponsoreret af SuperBrugsen Løkken. Bygma Hjørring havde sponsoreret vedligeholdelsesmaterialer til dagen. Der blev desuden ryddet op i depoter og hjørner, så der var også et par trailere fyldt til genbrugspladsen, da dagen var slut.

Rideklubbens elevskole har mange elever i denne sæson, så der er taget en ekstra undervisningsdag i brug.

- Derfor er der nu igen skabt plads til flere elever. De forskellige muligheder for undervisning kan ses på rideklubbens facebook side, fortæller klubbens formand Erik Pedersen.

- Vi kan med stolthed fortælle, at vi tiltrækker elever fra området fra Hjørring til Saltum og ud til Stenum. Vi er meget fleksible i forhold til muligheder og behov hos de enkelte elever, og så sørger vi for at have dygtige undervisere. Det tror vi, er det bedste grundlag for at skabe succes i elevskolen, understreger formanden. - Der er også ledige pladser til opstaldning i øjeblikket, tilføjer han.

Vrensted og Omegns Rideklub afholder Venskabsdag lørdag den 20. oktober. Alle med lyst og interesse er velkomne til at melde sig til en skøn og lærerig dag til at øve spring og dressur og få bedømmelse.

- Man er også velkommen, hvis man bare gerne vil kigge på og snuse til atmosfæren og komme til at lugte lidt af hest. Cafeteriet er åbent hele dagen, siger Erik Pedersen.

Klubben lægger desuden faciliteter til Fjordhestens Dag den 28. oktober, som er arrangeret af foreningen Fjordhesten Vendia.

Her kan man opleve fjordhestens alsidighed, og blive klogere på racen både som avls- og ridehest. Der vil være opvisning i dressur, spring, westernridning og kørsel, samt eksteriør bedømmelse af føl. Denne dag er der også ponytræk, tur i hestevogn og selvfølgelig åbent i cafeteriet hele dagen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...