Penge fordelt til Børnenes Jord i Poulstrup, kræftramte børn og børneafdelingen på sygehuset i Hjørring

POULSTRUP: Overskud fra Gl. Elevfest i Poulstrup skabte stor glæde hos børn

Den allersidste Gl. Elevfest i 2017, for tidligere Vrejlev-Hæstrup elever, gav et flot overskud på 50.272,44 kr., som arrangørerne besluttede at dele i tre lige store dele på 16.757,48 kr., og disse penge er netop doneret til følgende

Foreningen "Familier med kræftramte børn" modtog donation på 16.757,48 kr.

Børneafdelingen på sygehuset i Hjørring modtog donation på 16.757,48 kr.

Børnenes Jord i Poulstrup modtog donation på 16.757,48 kr. (Hjælp til den helt nye legeplads, som er på vej i dette efterår)

Alle modtagere blev rigtig glade og taknemmelige.

Arrangørerne vil i øvrigt gerne benytte lejligheden til, at takke alle de tidligere elever, der "kom hjem" til Vrejlev-Hæstrup" og deltog i Gl. Elevfesterne.

Gl. Elevfesten i 2017 blev et flot punktum i rækken af gensynsfesterne, og det skete endda i 50-året for indvielsen af Vrejlev-Hæstrup Skole, som blev taget i brug i 1967, så der blev sluttet af med en jubilæumsfest.

Ved sidste CEPOS undersøgelse, hvor Vrejlev-Hæstrup Skole stadig havde overbygning, scorede Vrejlev-Hæstrup eleverne i øvrigt de bedste karakterer i hele Hjørring kommune, og det glæder vore skolehjerter, at de mange tusinde Vrejlev-Hæstrup elever, der har gennemført og afsluttet sin skoletid, klarer sig rigtig godt i livet.

Vrejlev-Hæstrup Skole var områdets folkeskole i 48 gode år, indtil Hjørring kommune besluttede at lukke den og flere andre folkeskoler i 2015.

I dag har Poulstrup Friskole og Børnehus overtaget skolebygningerne, og den er på kort tid blevet en populær skole, så den gode skoleånd i Poulstrup lever heldigvis videre.

Tak for festen og for en rigtig god folkeskoletid i Poulstrup og Vrejlev-Hæstrup, lyder det fra lærere og personale ved den tidligere Vrejlev-Hæstrup Skole. HH

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...