Støtte til projekter og aktiviteter i Løkken

LØKKEN: - Hos Feriepartner ønsker vi at være noget for lokalsamfundet. Og fordi vi selv er en del af det, er det vigtigt for os at støtte op om det lokale liv og samfund, fastslår lederen af Feriepartner Løkken Julie Spiess.

- Derfor har vi stiftet Feriepartners Oplevelsespulje til de støtte for de ildsjæle der brænder for deres by eller område, og som vil skabe oplevelser til gavn både for feriegæster – og for os, der bor her, forklarer hun.

Ved en lille sammenkomst i Feriepartners nye domicil i Søndergade 18 blev modtagerne for 2019 offentliggjort. Oplevelsespuljen støtter følgende projekter i 2019:

Løkken molefestival 2019 med 22.000 kr. Amalie Andersen fra Løkken Turistbureau modtog donationen på vegne af Løkken.dk. Det var netværket Smag på Løkken som startede publikumssuccessen Løkken Molefestival i 2018, og Løkken.dk skal nu videreføre projektet.

Løkken Miniby, repræsenteret ved oldermand Børge Drivsholm, modtog 10.500 kr. til skiltning som sættes op i år og som afrunder og forklarer minibyens udstilling i Vendsyssel Plantage.

Løkken Borger & Haandværkerforening modtog 2.500 kr. ved Tom Skjoldborg. Beløbet anvendes til gule veste som skal synliggøre kontrollanter under koncerten i Vendsyssel Plantage. Ligeledes skal de gøre nytte, når foreningens frivillige sætter flagalle i Løkkens gader ved festlige lejligheder.

Nr. Lyngby Sølaug modtog 25.000 kr. til hjælp til etablering af to søer i Nr. Lyngby. Projektet var repræsenteret ved Sørgen Bangsø og Hans Jørgen Krogh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...