Nogen har måske lagt mærke til Caroline og Mads Laursen i Løkken de seneste måneder. De flyttede hertil fra London tidligere på året efter at være blevet forelsket i området for dets charme og natur.

Mads’ familie ejede sommerhuse i området igennem hans barndomsår. Da han mødte Caroline tilbage i 2009 og flyttede til London for at være sammen med hende, begyndte de at komme regelmæssigt til Løkken på ferie. Det var med henblik på, at de ville flytte permanent hertil en dag.

Til daglig er Mads oversætter for en online virksomhed. Han er også professionel pianist, og har spillet sin musik på hoteller, til events og særlige lejligheder i over 25 år i hele Danmark og Storbritannien.

- Jeg håber, at der kan være behov for noget behagelig musik i og omkring Løkken, så jeg kan få mulighed for at spille for lokale beboere og virksomheder.

- Jeg kalder det ikke ”suppe, steg og is, men hygge, stil og charme”, siger han med et smil på læben.

Caroline tager ud i området med sit kamera i hænderne. Efter at have været ejendomsmanager i London sideløbende med at drive sin egen designforretning i mange år, så har hun nu lukket dørene for dette, og er nu glad for at kunne forfølge sin virkelige interesse med smukke kunstneriske udtryk i ”Caroline Laursen Photography”.

- Dette er en helt ny verden for mig, og det kunne ikke være mere anderledes end at bo i London, siger hun.

Hun har allerede fået en hel del følgere på sociale medier i den korte tid, hun har været her, og for hende er det vigtigt at have fotografier med fokus på det smukke og ufiltrerede, og være tro mod naturen.

Hendes fotos kan nu bestilles som et indrammet print eller lærred i en række stilarter og størrelser. Man kan se et udvalg af over 500 billeder på https://caroline-laursen-photography.picfair.com/

- Vi er så taknemmelige for måden, hvorpå Løkken har taget imod os. Samtidig ser vi frem til at finde det helt rigtige hjem, som vi kan købe, og være involveret i lokalsamfundet. I mellemtiden hører vi gerne fra alle, der måske blot ønsker at sige hej, er interesseret i at have en erfaren pianist, eller ønsker naturfotografering til at dekorere sit hjem, fortæller parret.

Caroline og Mads Laursen kan nemt findes på facebook.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...