LØKKEN: Løkken Litteratur- og Kulturhistorisk forening opsætter endnu en mindeplade for kunstnere, som har betydet noget for byen. Denne gang er det en mindeplade for Kirsten og Knud Holst, som fra 1959 til 1965 boede på Sdr. Strandvej 3.

Begivenheden bliver forestået at formanden for Løkken.dk Stefan Karlborg og afsløringen foretages af borgmester Arne Boelt. Det sker søndag den 28. oktober kl. 10.

Mindepladen er designet at gørtler Jesper Nørgaard Christiansen, Hjørring, og opsættes af tømrer Per Bundgaard, Løkken.

Efter afsløringen er der en uformel reception på turistforeningens kontor, hvor Super Brugsen, Løkken, byder på et køligt glas hvidvin til de fremmødte.

Anna Pedersen ejer ejendommen på Sdr. Strandvej, men hun er på Island i øjeblikket. Derfor kan hun ikke deltage i afsløringen, men hun glæder sig til se mindepladen, så snart hun er hjemme Løkken igen.

- Der skulle gerne flere mindeplader op i Løkken, hvorfor erhverv, forretninger, m.fl. opfordres til at henvende sig til Løkken Litteratur- og Kulturhistorisk forening, hvis de ligesom os, har ønske om, at bidrage med midler til mindeplade-projektet. For endnu mangler der 10-12 huse, som vi har planer om, at udsmykke med en historisk mindeplade for de kunstnere, som har været med til at gøre Løkken kendt, siger formanden Chris Kraft-Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...