Snart starter Race for Oceans på Sylt og bevæger sig op langs vestkysten til Skagen. I det nordjyske vil der være eventstop i blandt andet Grønhøj, Løkken, Skallerup Klit og Lønstrup.

Det er en sportsevent for alle, der elsker havet.

Sportseventen foregår mandag 19. august kl. 9 North Shore Surf i Løkken. Tirsdag 20. august kl. 9 startes fra North Shore Surf i Løkken til stranden ud for Skallerup Seaside ressort. Onsdag d. 21/8. kl 9.00 fra stranden ud for Skallerup Seaside ressort.

- Strandrensning er for dig, der bekymrer sig om den stigende plastikforurening i havene omkring os. Alt du skal medbringe er dit gode humør og evt. et par arbejdshandsker. Der er strandrensninger på følgende dage: Mandag d. 19/8. kl 16-18, Grønhøj strand (mødes ved nedkørsel til stranden). Tirsdag d. 20/8. kl 9-11 Lønstrup (mødes ved p-plads foran NyForm).

Walk & Talks er for dig der er bekymret over den stigende plastikforurening i havene omkring os, og som gerne vil vide mere om, hvad vi kan gøre ved det. Debatten ledes af Henrik Beha fra Plastic Change. Tirsdag d. 20/8. kl. 8.30-11.30 i Løkken (mødes ved North Shore Surf) Tilmelding: er gratis og sker via Race for Oceans’ facebook-side.

Formålet er at skabe fokus på den stigende plastikforurening i havene omkring os, og eventen er hæftet op på FN’s verdensmål 14 - Livet under vand.

- Det er vores håb at så mange af jer som muligt vil hjælpe med at sprede det gode budskab, samt ikke mindst tag jeres venner og familie med, og deltage i en af Race for Oceans events i det nordjyske,

Du kan læse mere på www.raceforoceans.org. Tilmelding sker på hjemmesiden og koster 150 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...