Frivillige forældre til klubmedlemmerne har på skift vagt

RAKKEBY: Med et stadig faldende børnetal og uden en lokal skole, der kan samle de få unge, der er tilbage i lokalområdet, er det svært at drive en lille lokal ungdomsklub. Det mærker man tydeligt i Rakkeby, hvor ungdomsklubben i et år har holdt pause på grund af manglende interesse.

Med et personale der er aflønnet, kan Hjørring klubberne byde ind med væsentlige bedre tilbud, såsom lektiecafe, jagttegn, forskellige kreative fag, knallertkørekort m.m. I Rakkeby er det frivillige forældre til klubmedlemmerne, der på skift har vagterne.

Bestyrelsen har i forbindelse med det nye skoleår forsøgt at genoplive klubben. Klubben har været åben hver tirsdag siden 27. august, men indtil nu har der ikke været nok interesserede til, at klubben kan holde en ugentlig åbningsaften. Hvis ikke der dukker flere op de sidste to tirsdage i indeværende måned, er klubben nødsaget til igen at gå på pause.

Klubben vil tidligst forsøge sig igen ved næste skoleår, hvor bestyrelsen ved at årgangen er lidt større. Klubben henvender sig til børn og unge fra 4. klasse til 9. klasse. Hvis man er interesseret i en lokal ungdomsklub i Rakkeby, er der åben de næste to tirsdage fra kl. 18.30 i Rakkeby Skovhus. Vi ser også gerne voksne, der måske kan bidrage med gode ideer, der kan være med til at styrke interessen. Der vil være kaffe på kanden eller en sodavand. HJ

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...