VRÅ: Der har været rejsegilde på ny Netto butik i Vrå.

Det vakte jubel, da det rygtedes, at Arne Andersen havde købt Slagteriet i Vrå.

Det gamle slagteri og den 3 tønder land store grund, har især de sidste år levet en omtumlet tilværelse med gentagne forsøg på "ny start" - og alle efterfulgt af konkurs. Efter den sidste konkurs gik der en tid, hvor der ikke skete noget som helst, og mange i Vrå var ved at indstille sig på, at det ville blive Vrå’s svar på den sorte firkant i København.

Så galt gik det heldigvis ikke. Arne Andersen købte slagteriet, og efterfølgende udarbejdede han en plan, der indeholdt boliger - bl. a i samarbejde med Boligselskabet Nordjylland - og en butik.

I lang tid var det hemmeligt hvad det var for en butik, og rygterne gik. Først var det REMA, så var det Spar i Løkken - og de mest vedholdende rygter gik på, at det ville blive en Netto-butik. Og det kom til at holde stik.

Det er firmaet Arne Andersen, der bygger butikken for Netto, og i lørdags var der rejsegilde på den 1200 kv. m store bygning, hvor af de 950 kv. m er butik.

Chefen for Netto i Nordjylland, Jens Willumsgaard kunne fortælle, at det vil blive en topmoderne butik - Netto version 3.0 - og Simon Voss, der bliver den nye butikschef i Vrå-afdelingen supplerede med, at butikken åbner i foråret 2019, og man regner med at skulle bruge 15 - 20 medarbejdere, nogle af dem ungarbejdere og deltidsansatte. De ledige stillinger slås op i december, og man vil gerne have lokale medarbejdere.

Simon har 11 års erfaring - en del af dem som leder, og han glæder sig til at komme i gang med den nye butik i Vrå.

Projektleder Jan-Ole Andersen holdt tale, og han roste håndværkerne for godt arbejde og der var en varm tak til firmaet Arne Andersen. "Jeg har i min tid som projektleder arbejdet sammen med mange firmaer, men sjældent har jeg mødt så dygtige og professionelle folk, som hos Arne Andersen.

Arne Andersen holdt også tale. Han indledte med slagteriets spændende historie fra 1931 til i dag, og han havde rosende ord om samarbejdet med Netto, Hjørring kommune, og Boligselskabet Nordjylland.

Så var der lidt godt til ganen - og en Netto-købmandspose til alle - og sådan gik det til, at der nu inden længe igen er to supermarkeder i Vrå.

Vrå har en dynamisk Superbrugs - og sammen med en ny Netto vil de to butikker helt sikkert holde en større del af Vråfolkenes dagligvarehandel i byen. Det er rigtig godt, når de ud over at konkurrere også kan supplere hinanden.

LL

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...