De nye Torvebadehuse stod deres prøve ved søndagens julearrangement,

LØKKEN: Løkken.dks nye Torvebadehuse stod deres prøve ved søndagens julearrangement, hvor Julemanden kom og tændte det store juletræ. Der bliver julearrangement i weekenden den 14-15. december, hvor der igen bliver handel i boderne.

- De seks boder var alle i brug, og selv om det stormede, så stod de og gav læ til de handlende foruden at skabe en hyggelig stemning. Vi er meget glade for den, erklærer formanden for Løkken.dk Stefan Karlborg.

Torvebadehusene er konstrueret sådan, at de kan opstilles enkeltvis eller i en sammenhængende række.

- I første omgang var det bare meningen, at vi ville lave noget her til jul, men som projektet tog form, så udviklede det sig til de her boder, som vi kan tage frem til alle arrangementer i Løkken. Om sommeren plejer vi at have Torvemarked under parasoller, men nu kan vi tilbyde vores stadeholdere fast tag over hovedet.

- Badehusene er jo Løkkens dna, så det er helt oplagt, at det er sådan vi gør det, siger Stefan Karlborg.

Projekt er blevet stablet på benene meget hurtigt takket være en hurtig bevilling af midler fra Spar Nord Fonden.

- Det var fantastisk, at Spar Nord Fonden trådte til, ellers kunne det slet ikke have ladet sig gøre, fastslår formanden.

Fondens formand Annette Drivsholm var i Løkken og se resultatet. Også hun var begejstret.

- Vi er glade for at give støtte til et godt projekt skabt af et fantastisk fællesskab af ildsjæle, der igangsætter nye initiativer. Badehusene er jo det Løkken er kendt for, så vi var glade for at støtte netop dette projekt, udtaler hun.

Badehusene er fremstillet på Hjørring Produktionsskole i elementer, og en gruppe af frivillige bygger dem op på stedet, når de skal i brug.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...