Den nye container er opstillet på parkeringspladsen ved Meny på Industrivej i Løkken

LØKKEN: Røde Kors Løkken-Vrå afdeling har fået sin tredje tøjcontainer. Den står nu på parkeringspladsen ved Meny på Industrivej i Løkken.

De andre to står henholdsvis på p pladsen ved Sparekassen Vendsyssel i Vrå og ved Friskolen for Hundelev & Omegn på Sejlstrupvej.

Formanden for Røde Kors Karen-Esther Andersen, Løkken fortæller at organisationen har i alt 1500 tøjcontainere rundt om i landet. Man kan aflevere alt tøj, sko, tasker, bælter samt andet linned og tekstiler. Og det skal helst i en lukket pose eller plastsæk.

- Bare smid tøjet til genbrug hos os. Vi genbruger det hele. Vi kan bruge alt det gamle tøj. Også selv om det er hullet, slidt eller forvasket. Det pæne genbrugstøj passer vi godt på og sælger videre i vores genbrugsbutik i Østergade i Vrå. Tekstiler og meget slidt tøj sælges videre til genbrug i udlandet.

- Det tøj, som er i dårligst stand kan genbruges som tekstilfibre i industriproduktion og blive til nye tekstiler.

- Derfor tager vi imod alt gammelt tøj, understreger Karen-Esther Andersen.

Af hensyn til de frivillige som skal tømme containerne henstiller Røde Kors organisationen til, at man kun putter de ting i containeren som den er beregnet til. Man har oplevet, at der er smidt affald i containeren. Affald skal bortskaffes i de containere som er beregnet til det eller på genbrugspladsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...