For 6. år har borgerne i Børglum skabt en festlig begivenhed

BØRGLUM: For sjette år i træk blev der afholdt Romdamsfest i Børglum og traditionen tro mødte masser af glade mennesker fra byen op og var med til at gøre dagen festlig. Et par tordenbyger ind imellem kunne ikke lægge en dæmper på festlighederne.

- Vi startede med cykelringridning med deltagelse af både børn og voksne og der var masser af godt talent. Vi fik kåret stolte vindere både blandt børn og voksne. Af andre aktiviteter kan nævnes tovtrækning, stigegolf og hoppeborg, fortæller Hanne Ankersen, der er medlem af bestyrelsen for Foreningen Børglum og Omegn.

- Så var der det store kagebord med masser af lækre hjemmebagte kager som var tryllet frem i byens køkkener – man skulle faktisk tro at Den Store Bagedyst foregik i Børglum, når man så og ikke mindst smagte på resultaterne, siger hun videre.

Der var vinsmagning af italienske vine præsenteret af Niels Møller Bærnthsen fra Vingården Vendsyssel. Det var en endnu en dejlig oplevelse for ganen.

Dagen sluttede med helstegt pattegris med lækkert tilbehør – synet og duften af grisen havde man kunnet nyde hele dagen igennem og det blev endnu en kulinarisk nydelse. Byfesten fortsatte med hygge og god musik til et godt stykke ud på de små timer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...