Arrangørerne frister med flot natur og massageterapeuter ved målområdet

RUBJERG: Så nærmer dagen sig for Rubjerg Knude Løbet – søndag 18. august.

- Og vi er bare helt klar her i løbegruppen, lyder det fra Hans Henrik Toft Sørensen fra løbegruppen..

Der er mulighed for forhåndstilmelding frem til og med onsdag 14. august, men man kan også tilmelde sig på dagen.

Løbet afvikles af det lokale foreningsliv i Hundelev og omegn. Vejby Spejder, Hundelev Beboerforening, Hundelev Ungdoms- og Idrætsforening og Hundelev Fælled.

- For der skal faktisk mange i sving for at det hele klapper og alle løbere får en rigtig god oplevelse, lyder det fra arrangørerne.

Overskuddet fra løbet deles mellem disse foreninger, til alles glæde. Gennem de første otte år har foreningerne delt et samlet overskud på 201.000 krroner.

Startnumre udleveres på Friskolen for Hundelev og Omegn, hvor der også er parkeringsmuligheder.

- Start og målområdet er på den anden side af hovedvejen i skoven, hvor vi har en superhyggelig plads. Her vil der dagen igennem være gang i den så såvel løbere som tilskuere får en fornemmelse af, at der er ”fest i skoven”.

Dem der skal løbe maraton bliver sendt af sted klokken 10 - og så vil der ellers løbende frem til klokken 14 blive sendt forskellige distancer af sted. Halvmaraton, 14 km, 10 km, 5 km og børneløb på 2,5 km. Desuden er der også en motionscykeltur på ca. 20 km.

Som noget helt nyt, vil der i år være massageterapeuter i målområdet. Så der bliver mulighed for at få løsnet sine muskler op efter strabadserne i ”sandkassen”. Massageterapeueter kommer fra Klinik Aaskoven i Øster Vrå, Klinik Lærke i Vadum, Klinik Frydensbæk i Hjørring og Klinik Toft i Hundelev.

- Og det er uden beregning - først til mølle - når man deltager i Rubjerg Knude Løbet, lyder det fra arrangørerne.

I målområdet vil der hele dagen være mulighed for at købe forfriskninger m.v.

- Så kom ud og oplev vores flotte natur og vær med til at ”feste i skoven” indtil sidste løber er kommet i mål – sikkert klokken cirka 15, siger Hans Henrik Toft Sørensen fra løbegruppen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...