VROR har holdt generalforsamling med et positivt resultat på regnskabet

VRENSTED: - Et ok godt år for vores rideklub. Vi er lykkedes med et positivt resultat på kr. 45.565, og det er vi stolte af.

Det var sådan formanden for Vrensted og Omegns Rideklub Erik M. Pedersen kunne betegne det forgange år i klubben på årets generalforsamling, der fandt sted i Rytterstuen.

- Der har dette efterår/vinter ikke været så mange heste i stalden, faktisk temmelig få, især når man tænker på rekorden fra sidste år. Det giver selvfølgelig den fordel for os, der er her, at vi har virkelig god plads, men vi synes nu det er hyggeligt, når vi er lidt flere, både socialt og økonomisk. Glædelige er dog at der har været en del aktiviteter i VROR gennem året, stemningen i stalden er god, mange deltager i elevskolen. Men det er især pga. vores sponsoraftaler og aktiviteterne, at vi igen er kommet ud af et år med et rigtigt godt positivt økonomisk resultat, sagde han.

- Arbejdstesen og strategien er den samme som de foregående år, og vi tror på, at vi har fat i noget af det rigtige: rummelighed, bredde og fleksibelt. Her skal være plads til alle. Vi glæder os også over, at der dukker flere og flere VROR-ryttere op på startlisterne rundt omkring til stævner, samt ikke mindst over at der også kommer nogle rosetter med hjem, sagde formanden blandt andet.

Formanden talte også om driftsøkonomien og sagde blandt andet: - Men tricket er stadig at være mere end almindeligt påholdende med udgifterne – hvis vi ser på verden omkring os og alle de klubber der har vanskeligheder, så er det jo nok stadig en udmærket strategi.

På den kortsigtede ønskeseddel er et vandingsanlæg til hallen og noget nyt springmateriale. På den mere langsigtede plan har klubben en drøm om at opgradere ridebane-område vest for ridehuset så der også kan laves springbane der.

Arrangementer i årets løb fik en gennemgang og konklusionen blev: - Alle arrangementer har nydt god opbakning, og i forbindelse med arrangementerne er det vigtigt at huske, at alle arbejder gratis og at alt overskud går til klubben. Det er vi dybt taknemlige for. Så mange mange tak til jer frivillige.

Der er god tilslutning til elevskolen som er i sving med dressur mandage og tirsdage, torsdag er fast springdag, hvor man kan modtage freelance undervisning ved Frida og Lærke Larsen. Der hoppes på livet løs torsdage. Der er stadig ledig kapacitet på alle hold for store og små, nybegyndere og øvede.

Formanden sluttede med at konstatere, - Det er dejligt at være en del af et fællesskab hvor der er plads og rummelighed, hvor man hjælper hinanden, hvor det er lige meget om man rider på højt plan, hygger sig, bruger gummi støvler eller har fine ridestøvler. Og sådan skal vores klub være.

Der var 4 nyvalg til bestyrelsen. Den nye bestyrelse der blev valgt har konstituerede sig som følger: Formand: Erik M. Pedersen. Næstformand: Mads-Peter Nielsen. Kasser: Ellen Hyldgaard. Sekretær: Frida J. Højen. Medlemmer af bestyrelsen: Anne Langke, Line K Jensen, Maria Holmskov, Mia S Hansen og Susan Pedersen.

Den årlige generalforsamling blev holdt i forbindelse med en fællesspisning, og der var et godt fremmøde med godt 30 deltagere til begge dele.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...