- Vi har fået grønt lys til at gennemføre fodboldskolen i Løkken i uge 27, og fodboldskolen starter dermed mandag den 29. juni, lyder det glædesstrålende fra skoleleder Christian Buchwald.

- Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så meld jer til en fed og sjov uge i fodboldens tegn, tilføjer han.

Det er GVL, som i samarbejde med DGI Nordjylland, der som sædvanligt holder fodboldskole i Løkken på GVLs stadion på Brændingen 1.

Alle piger og drenge er velkomne, og man kan være både nybegynder og øvet. Mini skolen er for piger og drenge fra 5-8 år mandag til onsdag, og maxi skolen er fra 8-15 år fra mandag til fredag.

Leder er Christian Buchwald tlf: 21357950. Tilmelding sker under DGIs hjemmeside www.dgi.dk

Når GVLs fodboldskole løber af stabelen i 2020 er det med 21 årige Christian Buchwald som ny skoleleder. Han har overtaget efter Anders Lestang Mariegaard, som hidtil har gjort et stort arbejde for fodboldskolen.

- Jeg er en rigtig Løkken dreng, og har selv været træner på fodboldskolen siden jeg var 16 år, og før den tid deltog jeg selv på fodboldskolen. Til dagligt læser jeg til fysioterapeut i Aalborg, fortæller han.

DGI arbejder målrettet for at styrke motion og breddeidræt i Danmark. Sammen med de lokale idrætsforeninger udvikler man koncepter og aktiviteter, der tager udgangspunkt i deltagernes behov og muligheder.

- Det gør vi, fordi vi tror på glæden ved idræt og på styrken i foreningsfællesskabet, lyder det fra DGI.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...