Kystbageren ved Meny Løkken har åbnet

LØKKEN: Kystbageren hos Meny Løkken på Industrivej 6 i Løkken har igen brød i ovnen. Efter en lidt uheldig start og en lukket periode er både bageri, butik og cafe igen åben.

Bagermester Kenneth Dunker Jensen og to svende bemander bageriet. De to topmoderne bagerier ved henholdsvis Meny i Saltum og Løkken arbejder under fællesnavnet Kystbageren, og Kenneth Dunker Jensen kommer fra bageriet i Saltum.

- De to bagerier samarbejder på den måde, at de hver især specialiserer sig og fremstiller dej og former forskellige brød og kager. Så leverer vi til hinanden. På den måde opnår vi nogle synergier, forklarer købmand Christian Bast, der driver Meny Løkken.

- Det fungerer sådan, at vi efter leveringen bager det på stedet, sådan at alt bliver bagt der, hvor det også bliver solgt, supplerer bagermesteren.

Kenneth Dunker Jensen var for flere år siden med til at udvikle et nyt bageri efter en større ombygning af Meny Saltum.

- Jeg er glad og stolt over, endnu en gang at være med til at starte et nyt bageri op. Det er naturligvis et bageri med alt det nyeste udstyr, selvstyrende ovne og moderne åben indretning, hvor kunderne i butikken kan følge arbejdet i bageriet, fortæller Kenneth Dunker Jensen.

- Og jeg er jo kendt med det hele, da vi bruger de samme opskrifter og metoder i begge bagerier, og udfordringen med de store sæsonudsving i en turistby kender jeg også, tilføjer han, mens vi drikker en kop kaffe i den lyse cafe, hvor billeder af Løkkenmaler John Kristensen hænger på væggene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...