LØKKEN: På fredag er der genåbning af Folkekirkens Nødhjælps genbrugsbutik i Nørregade 15 i Løkken.

- Vi laver en gradvis åbning fra fredag den 15 maj kl.11. Planen er, at vi vil have åben fredag, lørdag og mandag, fra kl. 11 til 15 i de første uger, meddeler butiksleder Lisbeth Aagren.

- Det bliver selvfølgelig med alle mulige forholdsregler med håndsprit til både kunder og personale. Ved disken har vi fået sat en plexiplade op, og så må vi kun have to kunder inde af gangen i vores lille butik.

- Vi serverer kaffe udenfor, til ventende kunder, lover butikslederen.

I 2019 ved butikkens 20 års jubilæum var der 22 frivillige medarbejdere tilknyttet, som hver især bidrager med den tid, de nu har lyst og mulighed for.

- Og alle tager ansvar og går op i, at vi har en pæn butik, hvilket vi får ofte ros for af kunderne. Så det er en let tjans, at være butiksleder her, sagde Lisbeth Aagren, ved den lejlighed.

Det er hovedsageligt tøj til både børn, damer og herrer men også en del nips og køkkensager i butikken i Nørregade. Desuden modtager butikken gerne brugte frimærker, som videresælges til samlere.

Ligeledes i Folkekirkens Genbrugsbutik på Møstingsvej er de frivillige igen på arbejde fra denne uge i de sædvanlige åbningstider. Her er det hovedsageligt møbler, men også masser af andet boligudstyr man finder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...