Børneulykkesfonden og bObles klar med bevægelsesarrangement for familier og deres tumlinger

HJØRRING: Tramp som en elefant. Galopér som en hest. Svøm som en fisk. Der er fokus på leg og bevægelse, når Børneulykkesfonden og bObles holder Den store Tumlemission i en række byer – heriblandt Hjørring i weekenden 17. og 18 oktober.

- Gå på jagt efter tumleposterne, der består af de mange forskellige bObles-tumledyr, enten i form af bObles-dyr placeret i vinduet eller tegninger af tumledyr på postkassen. Ved hver tumlepost er der en øvelse, som deltagerne skal lave, for når man er på tumlemission, gælder det om at få brugt hele kroppen, lyder det fra initiativtagerne.

- Leg og bevægelse er altafgørende i forhold til børns motoriske udvikling. Derfor er det rigtig godt at komme ud og bevæge sig, og det bidrager Den store Tumlemission til, fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden:

- Alle har godt af at bevæge sig, men især for børn under udvikling er en hverdag fyldt med leg og bevægelse grundstenen i en sund motorisk udvikling. Derfor glæder jeg mig meget til, at vi skyder vores helt nye initiativ, Den store Tumlemission, i gang dette efterår. Her kan børnefamilier sammen, men hver for sig, bruge en weekend på aktiv leg og bevægelse. Jeg håber, at mange familier har lyst til at være med og tage på tumlemission sammen med deres tumlinger.

Den store Tumlemission afholdes til fordel for Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse hos de indlagte børn på de danske børneafdelinger.

Sådan deltager du og din familie

Det er muligt at være med i Den store Tumlemission på to måder: enten som deltager i tumlemissionen eller som tumlepost.

Når I som familie deltager i Den store Tumlemission, får I adgang til et digitalt kort over alle tumleposter samt beskrivelser af de opgaver, der skal udføres ved de forskellige poster. Der vil også være et flot diplom som bevis på, at I har gennemført Den store Tumlemission, ligesom I deltager i lodtrækningen om et gavekort på 5.000 kr. til bObles samt en børnecykel fra Winther.

Det er også muligt at være en del af Den store Tumlemission ved at omdanne sin adresse til en tumlepost. Sæt et bObles-produkt i vinduet eller print en tegning af et bObles-produkt ud og sæt den op på din postkasse. Og så er din adresse klar til at være en tumlepost.

Tilmelding til Den store Tumlemission samt registrering af tumleposter foregår på www.tumlemissionen.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...