Det nye Meny Løkken, som lige er åbnet på Industrivej i Løkken og Løkken Varmeværk har indgået aftale om, at Løkken Varmeværk aftager (køber) overskudsvarme fra Menys køleanlæg.

Løkken Varmeværk, som producere og distribuerer fjernvarme til sine andelshavere, får med aftalen leveret overskudsvarme ind i en af værkets hovedledninger tæt på værket.

- Aftalen indeholder betingelser for leverancer af op til 100 MWh varmt vand til Løkken Varmeværk. Vi er meget tilfreds med aftalen der indebærer at overskudsvarme, som ellers skulle bortledes til det fri, kan genanvendes til fjernvarme, forklarer varmeværkets formand Kjeld Emil Damsgaard.

Medejer og leder af Fødevaremarked Meny Løkken Christian Bast er også glad for aftalen. Han medgiver, at handlen ikke rummer store energimængder eller økonomi, men lidt har også ret i det store energiregnskab.

- Vi er enige om, at det er godt at udnytte enhver mulighed for overskudsvarme. Det er meget bedre, end at varmen ryger direkte op i luften, som det ellers ville have været tilfældet, hvis ikke vi havde lavet anlægget, siger de to samstemmende.

Anlægget er klart til brug og er sat i gang samtidigt med åbningen af det nye supermarked.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...