Koncerten 21. juli flyttes fra Musikladen til Sportspladsen i Lønstrup, så alle corona-regler overholdes

HJØRRING: Sebastian giver solokoncert i Lønstrup 21. juli.

Spar-Event er arrangør af koncenten, der oprindelig var planlagt til Musikladen i Lønstrup

- Men på grund af corona-reglerne flytter vi koncerten udendørs. Det bliver en ”siddende koncert” på Sportspladsen i Lønstrup. På den måde kan vi overholde alle sikkerhedsregler, oplyser Henrik Konnerup fra Spar-Event.

Oprindelig var der plads til 220 gæster i Musikladen, og disse billetter er næsten udsolgt. Men flytningen af koncerten giver mulighed for et lidt større publikum.

Billetsalget sker via sparevent.dk

Sebastian spiller solo i Lønstrup. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er en kunster, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, men også numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvisen og mange flere. Så alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmild deler sine sange fra det sidste halve århundrede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...