Ingstrup Trivselsskole fejrede elev nr. 108 med udflugt til Rubjerg Knude

LØKKEN: Elever og lærere på Ingstrup Trivselsskole har været på udflugt til Rubjerg Knude, Tversted Søerne og Ørnereservatet Nordjylland.

- Turen havde dels til formål at vise eleverne smukke og fantastiske steder i landsdelen - dels at fejre, at elevtallet på skolen i dette skoleår er kommet over 100, fortæller Malene Krogh fra Ingstrup Trivselsskole.

- Sidstnævnte var der ikke mange, der havde troet muligt, da skolen som en af mange protestskoler startede op i 2011 med 26 elever og 3 lærere. Elevtallet er siden da steget støt og roligt og er nu landet på 108 elever fordelt på 0.-9. klassetrin. Derudover har skolen en børnehave, som kan rumme op til 30 børn, forklarer hun.

Udflugtens første mål var Rubjerg Knude, hvis historie og geografi eleverne forinden havde hørt om til morgensang. Knuden og fyret faldt i god jord hos alle - den unikke natur vakte både undren og beundring - og der blev løbet, kravlet og klatret og skrevet med mursten i sandet.

Forskellige samarbejdsøvelser satte børnene på prøve ved Tversted Søerne. Derudover bød programmet på fællessang, historielæsning og tur langs en af søerne, og lækker kagemand til alle.

Som afslutning på dagen blev eleverne præsenteret for de fascinerende rovfugle i Ørnereservat Nordjylland. Deres hurtighed, styrke, størrelse og skønhed gav anledning til store øjne, åbne munde og en vis portion ærefrygt.

- Da to busser med børn og voksne ved aftenstid ankom til Ingstrup igen, var alle trætte, men glade og opfyldt af dagens gode oplevelser og fejring af de 108 elever slutter Malene Krogh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...